Dit is een vertaling voor je gemak. Bij verschillen is de Engelse versie leidend. Lees de Engelse versie
Account en gegevens verwijderen
Caloorie — Namadosoft
We vinden de privacy en veiligheid van je gegevens belangrijk. Je kunt je Caloorie-account en de bijbehorende gegevens op elk moment verwijderen via een van de onderstaande manieren.
Belangrijk: zeg eerst je abonnement op
Als je je Caloorie-account verwijdert, wordt een betaald abonnement dat je via Google Play hebt afgesloten niet opgezegd. Zeg je abonnement vóór het verwijderen van je account op in je Google-account om verdere kosten te voorkomen.
Zo zeg je je Google Play-abonnement op
- Open de Google Play Store-app op je Android-apparaat.
- Tik rechtsboven op je profielicoon.
- Ga naar Betalingen en abonnementen → Abonnementen.
- Selecteer Caloorie en tik op Abonnement opzeggen.
Na het opzeggen kun je de Pro-functies blijven gebruiken tot het einde van de factureringsperiode die je al hebt betaald.
1. Verwijder je account in de app (snelst)
- Open Caloorie en log in.
- Tik rechtsboven op je naam om je profiel te openen.
- Tik op ACCOUNT VERWIJDEREN.
- Bevestig het verwijderen.
Voor je veiligheid kan de app je vragen om uit te loggen en opnieuw in te loggen als je al een tijd geleden bent ingelogd, voordat je account kan worden verwijderd.
2. Verwijdering aanvragen per e-mail
Heb je de app verwijderd of kun je er niet bij? Mail ons dan vanaf het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld:
- Aan: info@caloorie.com
- Onderwerp: Caloorie Account Deletion Request
We vragen je het verzoek te bevestigen, zodat we zeker weten dat het echt van jou komt, en starten daarna met het verwijderen.
Wat wordt verwijderd en wat wordt bewaard
Definitief verwijderd
- Accountgegevens: je profiel en inlogaccount, inclusief de naam die je ons hebt gegeven en je e-mailadres (behalve het hieronder beschreven gegeven over de gratis proefperiode).
- App- en gezondheidsgegevens: je calorie- en maaltijdgeschiedenis, gewichtsregistraties, doelen en analyseresultaten. Dit verwijderen is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt.
Over foto’s: maaltijdfoto’s worden alleen verwerkt om je maaltijd te analyseren. Caloorie slaat ze niet op, dus er zijn geen foto’s om te verwijderen.
Tijdelijk bewaard of geanonimiseerd
- Wettelijke verplichtingen: factuurgegevens, zoals betalingen en aankopen van abonnementen, worden veilig bewaard zolang de wet dat voorschrijft (meestal 5 tot 10 jaar, afhankelijk van de lokale wetgeving) en alleen om ze zo nodig aan de bevoegde autoriteiten te kunnen tonen. Ze worden nooit gebruikt voor marketing of een ander doel.
- Gegeven over de gratis proefperiode: om herhaald gebruik van de gratis proefperiode te voorkomen, bewaren we je e-mailadres en de datum waarop je je voor het eerst registreerde. Dit gegeven bevat geen andere informatie en wordt voor geen ander doel gebruikt.
- Technische logboeken: crashrapporten en prestatiegegevens kunnen volledig geanonimiseerd worden bewaard. Ze kunnen niet worden gebruikt om je te identificeren.
Hoe lang het verwijderen duurt
Afgezien van de hierboven genoemde gegevens worden al je gegevens binnen 30 dagen na je verwijderingsverzoek van onze servers verwijderd.
Contact
Voor vragen of ondersteuning kun je ons bereiken via info@caloorie.com.